MLM je obchodný model budúcnosti

Aký názor majú na MLM najbohatší ľudia sveta?

Keby som mal dnes všetko budovať znovu, radšej než stavať starý typ spoločnosti, začnem vytvárať firmu na princípoch sieťového marketingu.

Bill Gates, zakladateľ Microsoftu, najbohatší muž sveta

 

Sieťový marketing je priemysel s ročným obratom 114 miliárd dolárov. Za posledných desať rokov vyrástol o 91%. Venuje sa mu celosvetovo vyše 60 miliónov ľudí, z toho 15 miliónov Američanov. A aj obyčajným rozumom je to obchodný model 21. storočia.

Warren Buffett, najúspešnejší investor súčasnosti a tretí najbohatší muž sveta

 

Keby som o všetko prišiel a musel začínať úplne od začiatku, našiel by som si radšej dobrú MLM spoločnosť a pustil by som sa do práce.

Donald Trump, obchodný magnát

 

Čím hlbšia bude kríza dôvery k tradičným reklamným nástrojom, tým viac moderný obchod začne stáť na účinnom referenčnom marketingu.

Frank Maguire, bývalý šéf KFC, FedEx a American Airlines

 

MLM môže vyriešiť ekonomickú krízu. Je to totiž šanca pre každého.

Bill Clinton, 42. prezident Spojených štátov

 

Na MLM je najpozoruhodnejšie, že na vyššiu pozíciu kariéry sa nedostanete inak ako preukázaním dôveryhodnosti a pomocou niekomu druhému, či už klientovi, alebo inému distribútorovi.

Paul Zane Pilzer, ekonóm

 

Ľudia môžu pracovať z domu, byť so svojimi blízkymi a pestovať vzťahy, čo je najkrajší biznis. Láskavosť je veľmi drahý dar a nedá sa očakávať od lacných ľudí. Ak vám ľudia transparentne odporúčajú niečo, čomu sami veria, odovzdávajú vám kus seba, svoje skúsenosti.

Warren Buffett, najúspešnejší investor súčasnosti a tretí najbohatší muž sveta

 

V MLM sú dve cesty, ako zarábať. Prvá vedie cez priamy predaj. Čo zobchodujem, z toho mám províziu. To ale nie je multilevel marketing, je to podnikanie vlastným priamym predajom. Skutočný MLM začína, keď svoj spôsob predaja naučíte ďalších ľudí. V tom má MLM sociálny rozmer.

Donald Trump, obchodný magnát

 

Radšej budem mať 1% z práce 100 ľudí, ako 100% zo svojej vlastnej práce.

John D. Rockefeller, americký priemyselník

 

MLM je príležitosť vybudovať si vlastnú firmu s veľmi nízkym rizikom, pretože neživým žiadnych zamestnancov, marketing ani sklady, a potrebujem veľmi nízky vstupný kapitál.

Donald Trump, obchodný magnát

 

Multilevel je všade okolo nás. Všetci niečo neustále odporúčajú. Dobrý film, dobré auto, dobrú reštauráciu. Privádzate firmám klientov a tržby, bez toho že o Vás vedia, bez toho že sa Vám odvďačia. Všetci sme súčasťou MLM, akurát za to väčšina z nás nedostáva žiadne provízie.

Donald Trumpobchodný magnát

Prečo nakúpiť u nás?

Prírodné
produkty

TOP kvalita
produktov

Rastliny z ekologických
oblastí

Viac ako 30 rokov
na trhu

Garancia lekárskeho
grémia